Σχετικά με το ξενοδοχείο “APOLLON”

Το ξενοδοχείο “APOLLON” είναι ένα ξενοδοχείο που διαμορφώθηκε με επιρροές (τις οποίες οφείλει στον ιδιοκτήτη του) από την Κλασική Ελλάδα. Πέρα από μια ευχάριστη διαμονή, στους χώρους του ξενοδοχείου θα θαυμάσετε αρχαίες προτομές και κολωνάκια, καθώς επίσης και πολλά ψηφιδωτά εμπνευσμένα από τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό.

Αν είστε λάτρης του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού, σίγουρα έχετε ένα λόγο παραπάνω να λατρέψετε την διαμονή σας στο “APOLLON”, καθώς η όλα τα έργα που απεικονίζουν τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, είναι διάσπαρτα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο “APOLLON” διαθέτει 16 ευρύχωρα, φωτεινά με θέα την γέφυρα του Ρίου και τη θάλασσα επιπλωμένα διαμερίσματα. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση,ψυγείο, κουζίνα, μπάνιο και τηλέφωνο.

Το ξενοδοχείο, διαθέτει επίσης καφετέρια – snack bar, σαλόνι με κλιματισμό, τηλεόραση καιτζάκι.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στην εντυπωσιακή γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, στο κάστρο του Ρίουκαι σε δυο πανέμορφες και καθαρές παραλίες. Εκεί μπορείτε να κάνετε περίπατο πλάι στη θάλασσα αλλά και να απολαύσετε μεζέδες και παραδοσιακές νοστιμιές στις ταβέρνες της περιοχής όπως και να διασκεδάσετε στα night clubs. Στα 800 μέτρα από το ξενοδοχείο μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο καζίνο του Ρίου. Η Πάτρα απέχει 7χλμ. Οι Δελφοί 120χλμ., τα Καλάβρυτα 40χλμ., η Αρχαία Ολυμπία 130χλμ.

.